Mat på AKS

MorgenAKS
Vi serverer frokost på Bessa vanlige skoledager fra kl. 07.30-08.15

Etter skolen
Vi serverer mat på Bessa etter skolen hver dag, i tidsrommet fra skoleslutt til kl. 15.00.

Menyen er utarbeidet av AKS sin egen kokk, Cathrine Førland, etter inspirasjon og videreføring av oppskrifter fra AKS sitt samarbeidsprosjekt skoleåret 2018/2019, med Geitmyra matkultursenter for barn.

Maten som serveres på Aktivitetsskolen er et mellommåltid. Hvis barna ikke skulle like maten på menyen, eller opplever at det ikke er nok mat, må det medbringes to matpakker. En for skole og en for AKS.

Ferier
Barna må alltid ha med seg to matpakker i ferier.
Enkelte dager serverer vi mat i sammenheng med forskjellige aktiviteter og turer: matlaging, baking, mat på bål/grill ute og felles måltider. Informasjon om dette vil stå i ferieprogrammet.

Allergier
Vi har alltid alternativ til barn med matallergier. Foresatte er ansvarlig for holde Aktivitetsskolen oppdatert i forhold til algerier, medisiner m.m.