En takk til Vaktmester Bjørn

Bjørn1

Tirsdag 29. august ble Bjørn takket av på skolens personalrom. Bjørn ble vaktmester i 1981, og med kjapp hoderegning vil det si at han har vært vaktmester i ... 36 år! Dette vil si at ingen kjenner skolens kriker og kroker like godt som Bjørn. Det er heller ingen som kjenner så mange ansatte og elever på skolen som han. Bjørn er kjent for å være en hjelpsom og vennlig mann – en perfekt vaktmester! 

Bjørn3

På tirsdagens avslutningsfest ble Bjørn hyllet fra mange hold; Rektor Gro takket på vegne av skolen, Utdanningsetaten og Undervisningsbygg. Lærer Torill takket på vegne av elevene og de ansatte på skolen, mens Oddbjørg, Wenche, Kristin og Torgunn hyllet Bjørn på vegne av pensjonistene. I tillegg vanket det både gaver, blomster, klemmer og sanger på Bjørn. En tidligere elev ble også sitert; «Hvordan skal det gå med Lilleborg nå som Bjørn slutter?»

Rektor Gro avsluttet sin tale med følgende ord: «Det er rart og vemodig at du slutter. Du blir husket!» «Takk for gode ord. Og takk for meg!» var Bjørns avsluttende ord.

Bjørn fortjener en stor takk for jobben han har gjort på Lilleborg skole. Om du møter Bjørn i løpet av de siste dagene i august, så fortjener han en takk fra deg også!

Les også om Bjørn i Sagene Avis

 Bjørn2